Brommers kiek'n


Kreidler & Zundapp rijden Nostalgisch genieten op deze oude brommertjes. Als enige in Nederland kan het bij ons: Brommers Kiek’n. Lekker over kleine weggetjes toeren, mijmerend over vroeger, de wind door de haren en genieten! Maar dan natuurlijk wel op die klassiekers uit de 60'er en 70' er jaren: de legendarische brommers van merken als Zundapp en Kreidler. Wie kent ze niet? 

Stap ook op zo’n 49cc klassieker, het pothelmpje op en toeren met een gangetje van 45 km p/u. Zo verken je de Achterhoek, toer je door bossen en leg je aan bij een terrasje. Uniek in Nederland! Dit is dé volgende stap als je iets stoerders wilt dan een scooter of solex…

De Zundapps en Kreidlers zijn schakelbrommers, maar we hebben ook automaatjes. Zo kan iedereen samen meerijden, ook wanneer je niet bekend bent met schakelbrommers! Voor het rijden is een A of B rijbewijs (of scooter certificaat) verplicht. Geniet van de kleine weggetjes waar je zelden komt. Met een gangetje van 45 km p/u toeren door het landschap en daarna sterke verhalen uitwisselen tijdens een BBQ... Zo mooi kan het leven zijn!

Middag Tour: € 75 per persoon, incl. koffie, mooie route en terrasbezoek.